Vénusz-Mars szextil

Mi van az égen?
Vénusz-Mars kapcsolat

Ha ők ketten szép fényszöget vetnek egymásra, ha nincs semmi zavaró tényező, akkor kedvező arra, hogy társaságba menjünk, olyan eseményre, ami feldob, ami szépít, koncert, kiállítás, bármi, ami megemelő, kedvező a férfi-női kapocs erősítésére, a romantikára, a találkákra, az egymásra hangolódásra, egymásra figyelésre, arra, hogy szépítsük magunkat, vagy meglepjük magunkat vagy a másikat valami széppel, a szépre költöm a pénzem fényszöge is, és a kreatív projekteknek is jót tesz.

Na de…

Most azért nem annyira tiszta mindehhez a terep…

Kezd erősen beélesülni a Szaturnusz-Uránusz kvadrát. Plusz, azért ne feledjük a Vénusz Bakban jár és a hátráló időszaka árnyékában. Önt el minket a kevesebb, és a kevesebb több érzete, lényegében káosz odakint, fékek és enyhe vagy súlyos kiszámíthatatlansága annak, mi lesz abból, ami van most, ez mindenkit egy fokkal feszültebbé tesz, itt-ott igenis most kevesebb, a kontakt, a találkozás, az érintés, érintkezés, a pénz akár, a mozgástér, a szaturnuszi jegyben elönthetnek minket félelmek, szorongás épp ezeken a fenti területeken, ha nem kint a korlát, ami akadály, akkor bennünk.

Mindenesetre kb 4 napig velünk ez a jótékony hatás, a Vénusz mindig azért ‘jön’ hogy segítsen, a körülményekhez képest, ahogy lehetséges, húzzuk be azt, ami nekünk jó, ami nekünk szép, és harmonizál, vagy azokat az embereket, akiket szeretünk, akikhez vonzódunk, akik nagyon megérintenek.

*Mars-Vénusz szextil





Leave a comment

Website Built with WordPress.com.