A Jupiter még 2 hétig Vízöntőben


A Jupiter még Vízöntőben, használjuk…

Ennek az évnek az egyik különlegessége volt, hogy hullott ránk a sok Vízöntő energia, hogy felismerjük, elismerjük miben vagyunk egyediek, mások, … mint mások😉. Az elmúlt 50 év uniformizáló fogyasztói hozzáállásai után, ez egy új, friss energia mindenképpen. És talán 2021 átütötte rajtunk, hogy miért lenne gond, ha végre felvállalnánk, hogy megismételhetetlenek vagyunk és egyszeri teremtményei az univerzumnak.

A Jupiter és a Szaturnusz Vízöntő jegyében még egy csodás együttállást is összehoztak 2020 decemberében, s onnantól szórták nekünk Vízöntő jegyéből (a képletünk Vízöntő területén) az élményeket, kellemeset vagy kevésbé kellemeset, amely helyzetek, mind készítik és készítették a terepet arra, hogy ismerjük fel miben vagyunk egyediek, karoljuk fel, használjuk, élvezzük, adjunk belőle másoknak.

Talán egyetértetek, ha összehasonlítjuk magunkat másokkal, arra juthatunk, hogy elkezdünk kételkedni a magunk egyedi útjában, hozzáigazodnánk a másik, mások útjához.

Na, ebben az időszakban ez igazán balgaság lenne. Ne hasonlítgassuk magunkat másokhoz semmiképpen, hanem gyönyörködjünk a magunk egyedi értékeiben, vegyük sorrra őket, és használjuk. Ez meglepő növekedést hozhat a megéléseinkbe, a személyiségünkbe.

A Jupiter, amely bolygó mindig jótékonyan segít, bő két hét múlva elhagyja ezt a jegyet (szóval fürödjünk még ebben), és 12 év múlva lesz újra csak Vízöntőben, de a Szaturnusz még Vízöntőben egészen 2023-ig.

Ne adjátok fel 2022-ben sem azt a törekvést, hogy gyűjtsétek össze mitől vagytok egyedülállóak, és ezt hogyan tudnátok leginkább használni a jövőben. (Én pl sokáig szőnyeg alá söpörtem, hogy lényegében tudok dánul, pedig 4-5-ször megszólított a dán életem során, de nem kapcsoltam, pedig 5-6 évet elbíbelődtem egyetemen, hogy ez összejöjjön, s ebben az évben sikerült egy olyan munka, amivel aktívan használhatom minden nap, és ez öröm, mert a lényegem egy szelete)… Bárki bármit mond, vagy kommenteli azt, hogy üt el az utatok másokétól. Ne azt figyeljétek. Magatokra figyeljetek. A Vízöntő jelszava: Vagyok, aki vagyok. És arra büszke vagyok.🙂

Napokban lehet huza-vona ebben a kérdéskörben, mert a Mars támadja Skorpióból a Jupitert. Minél több marsikus dolgot csinálsz/használsz/fogyasztasz most, annál inkább tudod a negatív érzeteket, kételyeket csökkenteni, ha feltörnének: kocogás, c-vitamin, gyömbértea, edzés, piros rucit felkapni reggel vagy piros rúzst felrakni a sminkasztalnál, meginni egy pohár vörös bort, vagy egy jó hegyes tollal kiírni magadból, ami kételyeket kelt, mert a toll is a Mars.

*Jupiter Vízöntőben
*Jupiter-Mars kvadrát

Fotó: Pinterest

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s