Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


Az új biztonságunk

Bika Uránusz
2018-2026
Félúton jár Bika jegyében az Uránusz…
Ugye érzékeled, hogy a lenti témákban átalakulóban vagy, és még 3-4 évig itt lesz az Uránusz…, tanulunk…

Az állandóság jegyében, Bikában araszol az Uránusz, a hirtelen változások bolygója, amelynek tanítása részben abban áll, hogy kihúzzon a komfortzónánkból, hogy megújuljunk, most épp úgy, hogy átértékeljünk dolgokat, másként nézzünk az anyagra és pénzre, és másként keressük a talajt a lábunk alatt, mivel odakint egyre kevesebb a stabil, egyre inkább megértjük, hogy belül tudjuk a nekünk kellő stabilitást megteremteni, mégpedig úgy, hogy keresve keressük a szépet, s azt, ami nekünk érték, hagyjuk elhullani, ami már nekünk nem az, csak nekünk értékes emberekkel kapcsolódunk, felismerjük a saját értékeinket is. S használjuk azokat, megmutatjuk a világnak. Ez micsoda erő…, és felszabadulás…

Kezdjük megérteni azt is, hogy mi ad nekünk érzelmi biztonságot leginkább. Meglepő konklúziókra juthatunk, mert esetleg más ad biztonságot most nekünk, most, mint régi működéseinkben.

Ha kivetnek minket a komfortzónánkból, ugyanis, kénytelenek vagyunk átkapcsolni más üzemmódba, felmérni a radarjainkon, hogy akkor most mi van, egyetlen kapaszkodónk az az érzéseink igazsága…

Átalakulóban az anyaggal való kapcsolatunk, másként kell kezelnünk a pénzt, a javainkat, mindazt, amit megteremtünk. Új helyzetek, új kihívások kényszerítenek minket új hozzáállások kialakítására.

Az Új, amibe lépünk, ha levettük a kihívásaink igaz üzenetét, nagyobb stabilitást hozhatnak, biztosabb talajt a lábunk alá.

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s