Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


Mi van az égen?

In English

A hét azzal nyitott, hogy a Szűz Nap és Bak Plutó között beállt egy támogató kapcsolódás, NAP-PLUTÓ, az mindig az erőre, erőnkre, hatóerőnkre való ráhangolódás… Mindkét bolygó Föld jegyben, a felé hajló energia ez, hogy húzd ide le, és merd megélni a benned rejlő erősségeket. Merj mélyre nézni, olyan helyekre is bevilágítani, ami esetleg félelmes, de, aminek felfejtésével, erősebb leszel. Vagy éppen önmagad leszel.

Hatni fogsz, azzal, aki vagy. Azzal, ami fontos neked. Tényező leszel.

A saját életedben, és másokéban.

Ennyi hátráló bolygó közepette, én azt veszem észre, hogy ismétlődnek velem a helyzetek. Azok, is akár, amiktől eredendően féltem. S anno kifektetett.

De, mivel változtam (ebben az évben ezt elkerülni nem lehetett), mégsem ugyanaz semmi. S a lassulás, amiben vagyunk, engedheti meg, hogy felismerjük ezeket az apró árnyalatokat, amiben mások lettünk.

Ezzel egy időben a Vénusz és Uránusz is tegnap “összeállt” (egy trigonnal), egy táncra. Kifejezetten női energiánknak is kedvező, felszabadító kapcsolat ez. De úgy általában, a beleszerelmesedni végre magunkba annyira, hogy bárhogy fordul odakint, a lesz, ami lesz energiájával, derűvel álljunk neki a napnak, ami, mint tudjuk, alakulhat így vagy úgy, sose tudhatjuk, milyen leckéket rejteget az előttünk álló 24 óra.

De, ha ismerjük és elismerjük, amink van, s, akik vagyunk, akkor minden sokkal simább és könnyebb, ugye?

*Vénusz-Uránusz trigon

*Nap-Plutó trigon

_______________________

HA OLYAN PROBLÉMÁD VAN, AMIT NEM TUDSZ JÓIDEJE MEGOLDANI,

ha kérdésed van, ha megakadtál, ha nem látsz tisztán, ha változni vagy változtatni szeretnél, ha nehézségekbe ütköztél és nehezen bogozod ki, ha kutatod vagy gyógyítod a gyökereidet, ha szeretnéd még jobban kibontakoztatni a benned rejlő tehetségeket, ha úgy érzed valamely életterületed lényegében leállt, ha párkapcsolati problémád van, ha szeretnél aktív önismereti munkát végezni, … és hiszed, hogy a fejlődés lehetősége bennünk lényegében végtelen…

Bármennyire is kerülnénk sokszor ezt a tényt, az élet egy bizonyosan állandó eleme: a változás. A változás sokszor azért visel meg minket, mert nem használjuk igaz(i) természetünkből fakadó erősségeinket.

HA SZÍVESEN DOLGOZNÁL VELEM EGY OLYAN FOLYAMATBAN, AHOL NAP MINT NAP APRÓ LÉPÉSEKKEL, DE ANNÁL NAGYOBB FÓKUSSZAL TENNÉL TEVÉKENYEN A VÁLTOZÁSÉRT…

Ha nem vagy tisztában az erősségeiddel és feltérképeznéd velem, hogy innentől azokat felkarolva változtass. Ha nem leled a kapcsolódást magad felé, mert sok volt az elmúlt időszakban a gubanc az életedben. Ha nem leled az erőd, pedig egy ponton még meg volt.

A konzultációk online heti/kéthetente 1x (első körben, 6 alkalom – amiből bármikor kiszállhatsz, ha arra jutsz, nem tudsz vagy nem akarsz változni mégsem, vagy más technika jobban fekszik neked), majd 7. alkalom egy ingyenes ülés, ahol visszanézünk meddig jutottunk, s kávézunk egyet online.

S, ha továbbra is dolgoznál velem azon a ponton is, tartunk tovább…

Csak abban az esetben érdemes jelentkezni, ha minden nap kész vagy tenni a növekedésért, a változásért.

😉Kicsit…, abból lesz a nagy.

HASZNÁLOM A SZÜLETÉSI KÉPLETED A FOLYAMAT SORÁN, S SZÁMOS FELADATOT KAPSZ MAJD, HOGY A LELKED MINDIG EGGYEL RUGALMASABB LEHESSEN…, S EZZEL NYITOTT(ABB) A VÁLTÁSRA, VÁLTOZÁSRA.

Ha felkeltette az érdeklődésed ez a folyamat, kereshetsz itt:

https://barnabeata.com/elerhetoseg/
E-mail: barnabeata242@gmail.com
Vagy facebookon jelölj be és keress messengeren… (Beáta Barna)

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s