Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


A Plutó direkt mozgásba vált

Mi van az égen?

A Plutó 2008-09-től Bak jegyben jár

(ha, tehát ismered a születési képleted, rá tudsz mutatni, arra a házra/házakra, amelyek Bak jegybe esnek, s, ahol a Plutó végigsöpört, az elmúlt évtizedben, ahol sarokba szorítottak témák, hogy változz). A Bak Plutó azt a tanítást hozza, hogy, ha még legnagyobb félelmeiddel is viaskodsz, de, hol kell változtatnod ahhoz, hogy ténylegesen az legyél, aki vagy, amiért ide lejöttél, divatos szóval élve, minek kell/kellett porig, de tényleg omolnia, ahhoz, hogy végre autentikus életet élj.

A Plutó április végén Bak jegy 28°-án, hátráló mozgásba váltott, s mai napig szépen visszakúszott a 26°-ára a jegynek. Ilyenkor azt mondjuk, ismétlünk, újra ránézünk, érlelődünk, majd, ha direktbe vált a bolygó, ha figyeltünk és nem tartunk az újtól, új módon reagálhatunk a minket megtaláló helyzetekre.

Amikor egy nagybolygó irányt vált, az nyomaték.

Mivel most a Szűz Merkúr támogatja a Plutót Bakban trigonnal. Talán könnyebb is megfogalmaznunk, rálátnunk arra, tavasz óta mi futott át rajtunk azzal kapcsolatban, mit kell elengednünk ahhoz, akár működést, akár struktúrát, ami gátol minket a saját kis evolúciónkban.

Feltenném a napokban (minket sakkban tartó témákban) magamnak azt a kérdést: mégis, mitől félsz? S azt is, mi lenne, ha nem fagynál bele a helyzetbe, a félelmek miatt, s állnál meg az átlényegülésben (amit amúgy vágysz), s, amit részben már élsz (de olykor megnyomod a féket). Mi lenne, ha átütnél a félelmeken? Megnéznéd mi van azon túl.

Na, most, hogy a Plutó mindörökre (ebben a leszületésünkben) elhagyja a Bak jegy 26. fokát, és elindul előre, mi is tartsunk tovább annak kutatásában, kik vagyunk mi, és kikké szeretnénk válni itt ebben a mostani körben✨️

*Plutó mozgása direktbe vált

*Plutó-Merkúr trigon

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s