Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


Sárkány alakzat…

Az a zölddel jelzett papírsárkány alakzat nincs minden nap.

Gondoltam, kiemelem, hogy ezekben a napokban, mint minden októberben is, de most kifejezetten, a kapcsolataink, a külvilággal való kapcsolódásra érdemes figyelni.

Egy támogató Nagy Trigon az égen

(és épp egy intenzív Kos Telihold után vagyunk), Levegő jegyekben mindhárom bolygó, Nap, Mars, Szaturnusz. A levegő jegyekben ők, az elmozdulás lehetőségét hordozzák magukban, ehhez nyújtanak támogatást, a gondolataink, kommunikációnk, kapcsolataink terén, hogy minek vagy kinek akarunk elköteleződni, s hogy mibe fektetnénk energiát, mi/ki felé lépnénk (kitől el), ami nekünk egyensúlyt hoz, vagy harmóniát. Belsőt, ami aztán kívülre is vetül. (A Nap mellé odaáll a Vénusz is Mérlegben, ad extra támogatást, ahhoz, hogy jót vonzzunk be, olyat, amire vágyunk). Ezt viszont ki kell mondani most, ki kell fejezni, lépni kell felé.

Ha jönnek most új ötletek, gondolatok, helyzetek, legyünk nyitottak, levegősek, engedjünk teret annak, hogy, ha lehet most másként, KAPCSOLÓDJUNK.

A másokkal való kapcsolatnak a minősége mindig a saját magunkkal való kapcsolaton múlik.

Hogy mibe fut. Mozduljunk a megszokottól. Ha nem érzünk valamit komfortosnak egy kapcsolódásunkban.

A Chiron is benne ebben a sárkány alakzatban, szemben a Mérleg Nappal. A Kos jegyben, a ‘megküzdöm egyedül’ szemben, a Mérleg jegyben, a ‘kérek segítséget, elfogadom a támogatást, gondoskodást’ energiájával. Az Egyedül nem az emberi természet sajátja, de az sem véletlen, ha vannak olyan életszakaszaink, amikor kifejezetten egyedül kell tartanunk mindent, és egyedül kell tartanunk.

A Chiron most hátráló mozgásban, érlelődés, annak tekintetében, hogy számunkra értékes kapcsolatokat vonzzunk be, amelyek támogatóak, és hozzáadnak az úthoz, amit járunk. És ahhoz, hogy, ha sebek értek is minket, ne féljünk attól, hogy újrateremtjük ugyanazt, mert, ha másként lépünk, nem tud ugyanaz megvalósulni.

Mindenki hozzáad persze, hozzánk, így vagy úgy. De, ahogy érünk, érlelődünk, úgy lesz egyre finomabb az érzet, hogy mi ad nekünk igazi biztonságot.

Amelyik házterületeden a Chiron most, ott, begyógyíthatsz régi sebet… Igyekszem megosztani veletek a Chiron házak szerinti üzenetét, egy You Tube videóban hamarosan. Hogy ránézhessetek, nektek, esetleg milyen eredendő seb gyógyul, gyógyulhat….

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s