Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


Plutó-Nap kvadrát

Mi van az égen?
Bekúszik kis plutós energia ezekbe a napokba…, kitartás…

Mérleg Nap/Vénusz (együttállnak) és Bak Plutó kapcsolat van az égen, a finom Mérlegben járó bolygók csapódnak bele a Bak jegyben járó Plutó szélsőséges erejébe. Nem valami harmonikus ez. A Bak Plutó a hatalom, az erős és hirtelen döntések analógiája is, ha odakinti párhuzamot keresünk, … ha odabentit, az egónk, s a kényszeres irányítás, vagy kontroll leckéit hordozza magában az, ha a Plutó diszharmonikus fényszögben személyes bolygóval.

Még mindig 3 bolygó Mérlegben, Nap, Vénusz, Merkúr, figyeljük mi ad(na) nekünk egyensúlyt…, kapcsolatainkban hogyan alakul az adok-kapok, hol nem tudjuk tartani magunkat középen, pedig szeretnénk, 😉 …

eközben 1-2 nap múlva a Skorpiós hónap, ehhez egy kis beugró ez a mai és holnapi nap, amikor a finomra hangolt Nap és Vénuszt Mérlegben elmossa a Plutó kompromisszumot nem ismerő energiája tehát. Feltörhetnek félelmek, mi van, ha, amibe csöppentünk, abban, nem tudjuk majd tartani az irányt, ha kicsúszik a kezünkből az irányítás?

Ilyenkor kell a nagy lélegzetvétel, és érdemes belátni, hogy sokszor azért akarjuk tartani erősen a gyeplőt, hogy nehogy olyan terepre tévedjünk, ami totál bizonytalan. Vagy ismeretlen, nekünk….

Talán….
“Nem az Ismeretlentől félünk, hanem attól, amit ráprojektálunk az Ismeretlenre…. ” (Teal Swan)

*Plutó-Nap kvadrát
*Plutó-Vénusz kvadrát

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s