Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


Vénusz-Plutó kvadrát

Ha Vénusz-Plutó, akkor csak őszintén, csak vagányan, lőjük be mi a vágyunk, s mi lényeges nekünk a kapcsolatainkban, ami persze abból ered, hogy magunkkal milyen kapcsolatot vágyunk meg. Nap mint nap✨️

A Vénusz-Plutó kapcsolat, ha pozitív, ha negatív fényszög, akkor nekem azt sugallja, szenvedély.

Ez a nap, s ezek a napok olyanok, ha bolygóállásokat nézünk, hogy mélyre mehetünk, mélyebbre, el a felszíntől, olyan témában, hogy mi a vágyunk a kapcsolódásainkban, párkapcsolatban, barátságainkban, mit vonzanánk be úgy igazán.

A Plutó mindig az őszinteséget sajtolja ki belőlünk, ezzel a kvadráttal megeshetnek olyan helyzetek, amelyek rávilágítanak arra, hol nem voltunk elég őszinték önmagunkkal szemben a fenti témákban.

Ha Plutó rákapcsolódik a Vénuszra van esély az alkímiára, az átlényegülésre ebben, a beégett minták átírására, kifordulásra olyanból, ami nekünk, valljuk be, igazából akár szenvedést is okozott, bár első blikkre az a működésünk tűnt biztonságosnak.

Mi ad nekünk érzelmi biztonságot? Mi a vágyunk, de úgy igazán? Ennek kitapogatásában ezek a napok, s a mai, segíthet.

Hiszem, az tud most igazán jól lenni, aki őszintén szembenéz félelmeivel, és, aki ügyesen belövi mi ad neki érzelmi biztonságot egy kapcsolatban. Most. Megeshet, teljesen más következtetésre jutunk, mint mondjuk pár hónapja.

Lényeg, ne féljünk változni…😉

Ezek a napok, mivel a Vénusz mellett ott a Nap, Vénusz erős Mérlegben, nagyon, és varázsos, női energiáinknak ugyancsak szuper.

Új szemmel nézni magadra, tisztábban meglátni mi adja, mint Nőnek, a lényeged a varázsod. Azt a szépet, amit nem rejtesz már el, hanem használsz, s minden nap kihozol a fényre… Erős vonzerőddel, ami ebből fakad, azt vonzod majd be, ami neked jó. Mert alapvetően jó és őszinte a kapcsolatod magaddal. S valljuk be, ez az első lépés, a felé, hogy a Másikkal is jó kapcsolatban legyél.

Ha megnéznéd a Vénusz a képletedben hogyan érzi magát, s hogyan tudnád használni a feminin utadon, keress meg. Járjuk körbe🎀

Elérhetőség:
https://barnabeata.com/elerhetoseg/
Email: barnabeata242@gmail.com

*Vénusz-Plutó kvadrát

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s