Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


Konzultációk a változásért

KONZULTÁCIÓK a változásért

A reziliencia, azaz a rugalmasság kulcsszó napjainkban, mert nem sok stabilitás vagy fogódzó van odakint. Azt odabent érdemes megteremtenünk.

A változás sokszor azért visel meg minket, mert nem használjuk igaz(i) természetünkből fakadó erősségeinket.

Ha szívesen dolgoznál velem, s haladnál önmagad egy új verziója felé, egy olyan folyamatban, ahol nap mint nap apró lépésekkel, de annál nagyobb fókusszal tennél tevékenyen a változásért…

Ha nem vagy tisztában az erősségeiddel és feltérképeznéd velem, hogy innentől azokat felkarolva változtass. Ha nem leled a kapcsolódást magad felé, mert sok volt az elmúlt időszakban a gubanc az életedben. Ha nem leled az erőd, pedig egy ponton még meg volt.

Ha olyan problémád van, amit nem tudsz jóideje megoldani, ha kérdésed van, ha megakadtál, ha nem látsz tisztán, ha változni vagy változtatni szeretnél, ha nehézségekbe ütköztél és nehezen bogozod ki, ha kutatod vagy gyógyítod a gyökereidet, ha szeretnéd még jobban kibontakoztatni a benned rejlő tehetségeket, ha úgy érzed valamely életterületed lényegében leállt, ha párkapcsolati problémád van, ha szeretnél aktív önismereti munkát végezni, … és hiszed, hogy a fejlődés lehetősége bennünk lényegében végtelen…

A konzultációk online, hetente vagy kéthetente 1x (első körben, 6 alkalom – amiből bármikor kiszállhatsz, ha arra jutsz, nem tudsz vagy nem akarsz változni mégsem, vagy más technika jobban fekszik neked), majd 7. alkalom egy ingyenes ülés, ahol visszanézünk meddig jutottunk, s kávézunk egyet online.

S, ha továbbra is dolgoznál velem azon a ponton is, tartunk tovább…

Csak abban az esetben érdemes jelentkezni, ha minden nap kész vagy tenni a növekedésért, a változásért.

😉Kicsit…, abból lesz a nagy.

Használom a születési képleted a folyamat során, és a pozitív pszichológia technikáit, számos feladatot kapsz majd, hogy a lelked mindig eggyel rugalmasabb lehessen…, s ezzel nyitott(abb) a váltásra, változásra.

Ha felkeltette az érdeklődésed ez a folyamat, kereshetsz itt:

https://barnabeata.com/elerhetoseg/
E-mail: barnabeata242@gmail.com
Vagy facebookon jelölj be és keress messengeren… (Beáta Barna)

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s