Pozitív asztrológia

Asztrológia, önismeret, élmény…


Telihold Vízöntőben

Mi van az égen?

Vízöntő Telihold, s egy Nagy Kereszt…

(a jövőbeli énünk, az a vágyott, valahol a horizonton előttünk, tudjuk, hogy össze fog jönni, de még előtte van feladat, te tudod mi kell, hogy legyen az első lépés a vágyott változás(od) felé? ha nem, ma ülj le és végre fogalmazd meg, holnap pedig lépd meg, nem kell sokat, csak az első lépést)

A Nagy kereszt az asztrológiában az, amikor 4 bolygó, mint itt lent, épp most, úgy kapcsolódik, szembenállásban (180°) is, vagyis feszültség közöttük, és szét is kvadrálják egymást (90°), vagyis támadják erősen. Nem egy csendességet és zent jelző energetika. Dinamikus, intenzív, feszült. Gyors lenne, ha a Szaturnusz nem nyomná be a féket…

A Telihold önmagában is a Nap és Hold egymásnak feszülése. De ma itt most csupa szilárd hegyekben, nézzétek hány bolygó vesz részt ebben a mai Teliholdas hangolódásban, amelynek Vízöntő Telihold esetén az az üzenete, hogy vagy-e elég bátor ahhoz, hogy felkarold azt, aki vagy, még, ha ki is lógsz, még, ha mások másfelé is húznak, még, ha ezernyi felelősséged is, amelyben helyt kell állnod másokkal, vagy másokért.

A Nap nagy erőben Oroszlánban, növekedés lehetősége annak tekintetében, hogy ki vagy te valójában, mit akarsz megmutatni magadból, vagy megélni, ami további örömöt hozna az életedbe. Ami nem könnyű, mert esetleg régi beidegződések visszahúznak. Szóval megy a huza-vona.

Ha csak a Nap és Hold diskulrálna, ahogy egy szokásos Telihold esetében, akkor ezeken merenghetnénk.

De…

A Hold, amikor beáll a Telihold, eléri a Szaturnuszt. A Szaturnusz mit szokott tenni? Kapunk egy jó kis Reality check-et, hogy tuti ezt akarod, vagy tuti, hogy így? Elég érett hozzáállás ez? Biztos, hogy érzelmileg biztos a talaj a lábad alatt? Lassulj, mondja a Szaturnusz, akár állj is le, nyugi, lélegezz. Nincs itt még az idő, mondják most sokaknak, de hidd el, eljön.

De nemcsak ennyi, mert tudjuk, hogy a Szaturnusz már az Uránusz kvadrátjában. 2021-és témák köszönhetnek vissza, tavaly nagyrészt ezzel a fényszöggel küzdöttünk. Mi az a működésedben, ami baromira korlátoz már, annyira, hogy szétvet szó szerint az ideg😉?

Plusz, az Uránusz a Bika karmikus jelölőre tapadva, ennek itt most súlya van, hogyan haladunk. Szemben a Skorpióban a másik jelölő, hogy arra ne, vissza, hanem előre új megoldásokkal. Tapogass ki a lábad alatt egy talajt, ami ténylegesen biztonság neked. Légy őszinte…

Ha nem hadakozol az előre energiájával, hanem belesimulsz, akkor az uránuszi energiák, amelyek hozhatnak fordulatot, sokkot, meglepetést, és szokatlant, kevésbé lephetnek meg. Ha erős vagy, akkor megrázod magad és megérted miért fordult ki ez a nap a sarkából, és megköszönöd, hogy ez most nagyon ott volt. Értem. Változnom kell. És lépsz…

Ne feledjük a jövőben a reziliens emberek tudnak majd nem eltörni, hanem hajlani. Változtatni, ha kell, vagy korrigálni. Gyorsan. Vagyis az erősek, de az erősek ereje nem fizikai csupán, sőt, egyáltalán, hanem lelki. S abból a tényből táplálkozik ez az erő, hogy jó kapcsolatban, szoros kapcsolatban vannak magukkal, napjuk minden percében, s így a döntéseik olyan vizekre viszik őket, ahol tudják, nem vesznek el. Sőt, egyre inkább meg tudják élni azt, akik.

•Vízöntő Telihold

○○○•••••○○○

Bármennyire is kerülnénk sokszor ezt a tényt, az élet egy bizonyosan állandó eleme: a változás. A változás sokszor azért visel meg minket, mert nem használjuk igaz(i) természetünkből fakadó erősségeinket.

Ha szívesen dolgoznál velem egy olyan folyamatban, ahol nap mint nap apró lépésekkel, de annál nagyobb fókusszal tennél tevékenyen a változásért…
Ha nem vagy tisztában az erősségeiddel és feltérképeznéd velem, hogy innentől azokat felkarolva változtass. Ha nem leled a kapcsolódást magad felé, mert sok volt az elmúlt időszakban a gubanc az életedben. Ha nem leled az erőd, pedig egy ponton még meg volt.

A konzultációk online heti/kéthetente 1x (első körben, 6 alkalom – amiből bármikor kiszállhatsz, ha arra jutsz, nem tudsz vagy nem akarsz változni mégsem, vagy más technika jobban fekszik neked), majd 7. alkalom egy ingyenes ülés, ahol visszanézünk meddig jutottunk, s kávézunk egyet online.

S, ha továbbra is dolgoznál velem azon a ponton is, tartunk tovább…

Csak abban az esetben érdemes jelentkezni, ha minden nap kész vagy tenni a növekedésért, a változásért.

😉Kicsit…, abból lesz a nagy.

Használom a születési képleted a folyamat során, s számos feladatot kapsz majd, hogy a lelked mindig eggyel rugalmasabb lehessen…, s ezzel nyitott(abb) a váltásra, változásra.
Ha felkeltette az érdeklődésed ez a folyamat, kereshetsz itt:

https://barnabeata.com/elerhetoseg/
E-mail: barnabeata242@gmail.com
Vagy facebookon jelölj be és keress messengeren… (Beáta Barna)

Advertisement


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s